Llugaliu: 2021-ta, viti rekord i Doganës

Dogana e Kosovës në vitin 2021 shënoi arritje të shumta.

Këtë e ka konfirmuar drejtori Agron Llugaliu në emisionin 7 Ditë me Panxhën.

Cilat ishin sfidat gjatë këtij viti? Si është bashkëpunimi me vendet e rajonit? Si po luftohet evazioni fiskal në Kosovë? Sa gjejnë koordinim dhe bashkëpunim institucionet mes vete për ta luftuar informalitetin?

Go to TOP