Lloyd Austin mbetet në spital, konfirmon Pentagoni

Sekretari i Mbrojtjes i ShBA-së, Lloyd Austin mbetet i shtrirë në spital “në gjendje të mirë.

Ky është konfirmimi i Pentagonit, lidhur me trajtimin që Austin është duke bërë për kancer të prostatës, raporton BBC.

Në një qëndrim, thuhet se Austin u është rikthyer disa prej detyrave dhe “kontaktit me stafin e tij të lartë”.

Më tej theksohet se nuk ka datë specifike se kur ai mund të lirohet nga spitali.

70-vjeçari, është pranuar në një njësi të kujdesin intensiv më 1 janar pas komplikimeve të pasura nga një operim i bërë në fund të dhjetorit.

Go to TOP