Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Llojet e ndryshme të puthjeve dhe kuptimet e tyre

Java e veçantë e vitit është këtu. Një nga javët më të pritura të vitit – ajo e Shën Valentinit festohet nga 7 shkurt deri më 14 shkurt. Java e Shën Valentinit fillon me Ditën e Trëndafilit dhe përfundon me Ditën e Shën Valentinit. Kjo është periudha e vitit kur njerëzit i shprehin dashurinë e tyre personit që admirojnë, çiftet kalojnë kohë së bashku dhe e bëjnë çdo ditë të veçantë për njëri-tjetrin. Beqarët e festojnë këtë javë me të afërmit dhe të dashurit e tyre. Java përfshin Ditën e Trëndafilit, Ditën e Propozimit, Ditën e Çokollatës, Ditën e Teddy, Ditën e Premtimit, Ditën e Përqafimit, Ditën e Puthjes dhe Ditën e Shën Valentinit.

Dita e puthjes festohet një ditë para Ditës së Shën Valentinit – më 13 shkurt. Kjo ditë nuk është e destinuar vetëm për çiftet. Edhe beqarët duhet ta shprehin dashurinë që kanë ndaj familjarëve duke i puthur. Një puthje është një shprehje e dashurisë, kujdesit, dashurisë dhe admirimit. Një puthje mund të thotë shumë pa thënë asgjë fare.

Më poshtë gjeni një listë të puthjeve dhe kuptimet e tyre këtu:

Në faqe: Dashuria dhe intimiteti përcaktohet nga një puthje në faqe. Zakonisht kur takojmë dhe përshëndesim njerëz me të cilët jemi shumë të afërt, i përshëndesim me një të puthur në faqe.

Puthja në ballë: Kjo tregon një ndjenjë sigurie dhe admirimi. Një puthje në ballë është një mënyrë e heshtur për të thënë se personi është i sigurt këtu, përcjell Klankosova.tv

Në duar: Kjo është një shenjë e një interesi për të filluar një marrëdhënie. Kjo gjithashtu bëhet në shumë kultura si një shenjë e respektit dhe admirimit.

Puthja franceze: Kjo është një formë puthjeje intensive dhe pasionante, e cila zakonisht ndahet nga njerëz që janë thellësisht të tërhequr ose thellësisht të dashuruar me njëri-tjetrin.

Puthja e veshit: Kjo është një formë puthjeje e cila përdoret për të eksituar personin tjetër. Kjo është një formë sensuale e puthjes.

Puthja në qafë: Kjo lloj puthjeje zakonisht komunikon qëllime seksuale dhe ndahet nga njerëz që janë thellësisht të pasionuar pas njëri-tjetrit.

Puthja në hundë: Një nga format më të lezetshme të puthjeve, kjo ndahet nga njerëzit që janë të dashuruar dhe të çmendur pas njëri-tjetrit.

Go to TOP