SRB-BIH-HR

Ljudski resursi moraju biti opremljeni dodatnim alatima za borbu protiv pandemije

Milazim Lushaj, nezavisni kandidat za gradonačelnika Prizrena u raspravi KallxoPernime rekao je da kriza sa pandemijom COVID-19 zahtijeva poznavanje upravljanja i kriza. Prema njegovim riječima, za borbu protiv pandemije moraju se mobilizirati svi ljudski resursi.

“Ova kriza zahtijeva priznavanje menadžmenta i krize. U zdravstvenom smislu, prije svega, moraju se mobilizirati raspoloživi ljudski resursi, omogućiti im dodatna sredstva kako bi se pokrili eventualni troškovi koji će nastati njihovom predanošću”, rekao je.

Kandidati političkih partija, koji ciljaju na mesto predsednika opštine Prizren, razgovaraju u #DebatPernime o svojim planovima nakon izbora 17. oktobra.

Na KallxoPernime pozvani su kandidati za gradonačelnika Prizrena: Afrim Tejeci iz AKR -a; Anton Quni iz LDK; Milazim Lushaj, nezavisni kandidat; Mytaher Haskuka iz LVV -a; Shaqir Totaj iz PDK i Zafir Berisha iz Socijaldemokratske inicijative, Nasuprot kandidatima za gradonačelnika biće sedam kandidata za odbornike u Skupštini opštine Prizren: Aferdita Morina iz LDK; Aferdita Spahiu iz AKR -a; Dafina Bllaca iz PDK; Lirije Bytyqi iz Socijaldemokratske inicijative; Mimoza Bushrani iz LVV -a; Nadhjesa Bresa sa GUXO liste i Shqipe Kastrati iz AAK -a.