Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Lavrov: Perëndimi po bën luftë hibride ndaj Rusisë

Ministri i Jashtëm i Rusisë, Sergei Lavrov ka akuzuar Perëndimin për një luftë hibride kundër Rusisë.

Ai këto komente i bëri sot në një takim të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE).“Nuk ka arsye të veçanta për optimizëm për momentin”, është shprehur tutje Lavrov.

Go to TOP