Kurti takoi kryediplomatin maltez, në cilësinë e kryesuesit të OSBE-së

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka pritur në takim Ministrin e Punëve të Jashtme, Çështjeve Evropiane dhe Tregtisë të Maltës, Ian Borg, në kuadër të vizitës së tij në Kosovë në cilësinë e kryesuesit të OSBE-së.

Ndryshe gjatë ditës Borg, në kuadër të vizitës së tij në Kosovë në cilësinë e kryesuesit të OSBE-së, ka pasur disa takime.

Go to TOP