Kurti sot takohet me studentët romë, ashkali dhe egjiptianë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, sot do të takohet me disa nga studentët romë, ashkali dhe egjiptianë, në një tryezë të rrumbullakët e cila simbolizon barazinë.

Takimi do të mbahet në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren nga ora 13:00.

Njoftimi i plotë:

Agjenda e Kryeministrit të Republikës së Kosovës e datës 29.3.2024

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti,  merr pjesë në tryezën e rrumbullakët me studentët romë, ashkali dhe egjiptianë.

VENDI: Universiteti “Ukshin Hoti”,  Prizren

KOHA: 13:00.

Go to TOP