Kurti pas Mbretërisë së Bashkuar niset për në Itali, merr pjesë në Kongresin e Partisë së Socialistëve Evropian

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka udhëtuar për në Romë të Italisë, ku do të mbahet Kongresi i Partisë së Socialistëve Evropian (PES), i përqendruar rreth zgjedhjeve evropiane të 9 qershorit 2024.

Sipas njoftimit të kryeministrisë, aty, Kurti do të takohet me kryetarë të partive simotra anëtare të PES-it, me kandidatë të rinj, si dhe me anëtarë të sotëm të grupit të Parlamentit evropianë Socialistë & Demokratë (PES).

Shefi i qeverisë së fundmi ishte për vizitë në Britani e Irlandë, ku u takua me përfaqësuses të lartë të këtyre vendeve.

Go to TOP