Kurti: Lajmi i mirë, fillimi i punimeve në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë

Punimet në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë të cilat kanë filluar me intensitet më të shtuar, i kanë përcjell nga afër kryeministri Albin Kurti dhe i ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu.

Kryeministri Albin Kurti, ka thënë se është një lajm mirë për gjithë qytetarët e kësaj ane dhe me gjerë nisja e punimeve në këtë segment rrugorë. 

“Do të përpiqemi që punimet të shkojmë mbarë e mirë”, ka thënë Kurti.

Go to TOP