Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

KRYQI YNË

Shkruan: Xhafer AHMETAJ
Simboli i parë i besimit në një Zot
🇦🇱Shqiptaret ishin protagonistë të kryqit dhe krishtërimit në Iliri ( Ballkan )
✝️Kur ne kishim kryq , nuk kishte as edhe 1 sllavë në Ilri(Ballkan)
🦅Futëni në grackë ata që nuk na duan dhe mendojnë se po na provokojnë .
Le të jen ata në sherbimin tonë!
▪︎Ata duan me të shti më shitur shtepi per të ndertu xhami !
▪︎Kopjauni barkun më strategji !
🇲🇰🇦🇱Kryqi i mbi 3-400 000 vëllezerve shqiptarë ortodoks dhe katolik në Iliridën tonë të mrekullueshme.
♥️✝️Kryqin e Ilirisë tonë , konsideroni këtë një dhuratë që rikujton të kaluarën tonë mijëvjeçare .
♥️🇦🇱Shqiptaret më plis mbi kokë , duhet të vershojnë këtë vend , të mbulojnë me lulekuqe dhe rrethojnë më valle popullore.
🗣Përdoreni kokën se nuk jemi më sharragji të shkive e as sherbetor të sulltanëve kurvar e gjakatar .
Mos u frigoni nga e kaluara e jonë e lashtë!

Go to TOP