Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

KEDS njofton për punime në rrjet, në këto komuna do ketë ndërprerje të rrymës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Depo(Hek) Nakarad (kodi: 15018006051) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rrugës “Abdullah Pllana”.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit të vjetër 0.4 kV.

2.

TS 110/10 kV Prishtina 6

Nga LP 10kV Blloku 1 Dardania do te nderprehet:

NS 10/0.4kV TS Blloku 3 (kodi: 19100006022) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e rr. Enver Gjerqeku, një pjesë e rr. Musine Kokolari, një pjesë e rr. Hamit Haxhija.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm në TS Blloku 3.

Prizren

1.

NS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studençani 2 (kodi: 32000024 ) prej orës11:00 -11:10 dhe nga ora 15:30 -15:40

Vendet: fshati Samadaxhë, Studençan dhe Reshtan- një pjesë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit.

2.

NS 110/10 kV Theranda

Nga Dalja 10 kV Studençani 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Rr e Nepërbishtit (kodi: 32000024006) prej orës11:00 deri 15:40

Vendet: Një pjesë e fshatit Studençan dhe një pjesë e rr. së Nepërbishtit.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – ndërrimi i ormanit të NS 10/0.4 Rr e Nepërbishtit 1.

28.03.2023

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Likovci (kodi: 74000001) nga ora 09:00 deri ora 10:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushillë, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

TS 110/10(20) kV Skenderaj

Dalja 10 kV Likovci në Stabilimentin Istogu 1 do të ndërprehen nga ora 09:00 deri ora 17:00 këta TS-a:

1. NS 10/0.4kV Plluzhinë-Kastrati (te Shkolla) kodi: 74000001008

2. NS 10/0.4kV Polluzhe-Veliu kodi: 74000001009

3. NS 10/0.4kV Shtutice e Re kodi: 74000001051

4. NS 10/0.4kV Shtuticë- Shkolla kodi: 74000001010

5. NS 10/0.4kV Shtuticë- Lagjja Bilalli kodi: 74000001060

6. NS 10/0.4kV Shtuticë- Lagjja Bilalli kodi: 74000001059

7. NS 10/0.4kV Plluzhinë-Istogu-1 kodi: 74000001011

8. NS 10/0.4kV Plluzhinë-Istogu-2 kodi: 74000001012

9. NS 10/0.4kV Shtuticë-2 Pompat kodi: 74000001054

Vendet: Plluzhine-Kastrati (te Shkolla), Polluzhe-Veliu, Shtuticë dhe Plluzhinë.

Arsyeja: Projekt investiv, punimet në TS “Istogu 1” në projektin LOT 24.

29.03.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ponosheci (kodi: 80080006)nga ora 09:00 deri nëora 17:00

Vendet: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve nën tension.

29.03.2023

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10 kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

LP 10kV Radio Kosova (kodi: 19100003) prej orës 09:00 deri ora 11:00.

Vendet: Një pjesë e rr. Xhorxh Bush, Katedralja, Radio Kosova, një pjesë e rr. Agim Ramadani, Agjensia e Statistikave të Kosovës, një pjesë e rr. Ilaz Agushi dhe Radio Televizioni i Kosovës.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni për pranim teknik vendosja e llamarinës dhe mbajtësit e kabllove.

Go to TOP