Katër të dyshuarit për sulmin në Moskë nuk janë shtetas rusë, thonë autoritetet

Qeveria ruse thotë se katër personat e armatosur të dyshuar e të arrestuar për sulmet e djeshme nuk janë shtetas rusë.

“Ata janë të gjithë shtetas të huaj”, thotë ministria e brendshme në një deklaratë, raporton BBC.

Identitetet e sulmuesve nuk janë bërë të ditur, por raportet e pakonfirmuara kanë përmendur shtetas nga Taxhikistani dhe deputeti rus, Alexander Khinshtein tha se pasaportat nga vendi ishin gjetur në makinën e arratisjes.

Ministria e Jashtme e Taxhikistanit ka mohuar përfshirjen e qytetarëve të saj në sulm.

Go to TOP