SRB-BIH-HR

Kandidat PDK-a za Prizren protiv brojnih kazni građana za maske

Kandidat Demokratske partije Kosova za gradonačelnika Prizrena, Shaqir Totaj predstavio je svoj program upravljanja Prizrenom ako dobije poverenje građana 17. oktobra.

“Prvo moramo angažirati stručno osoblje koje će znati kako se nositi s tim, a ne angažirati ekonomiste kao vođe grupa u razvoju. Treba poštovati preporuke NIJZK -a, ali i Vlade i Ministarstva. Moramo davati savjete i ne dozvoliti da se to proširi, a manje se baviti oporavkom ‘, rekao je Totaj u raspravi o Pernimeu.

“U vrijeme kada imamo ekonomske posljedice, mislim da to nije pravi pristup. Vakcinacija je vjerovatno jedini način protiv COVID-19”, rekao je. Kandidati političkih partija, koji ciljaju na mesto predsednika opštine Prizren, razgovaraju u #DebatPernime o svojim planovima nakon izbora 17. oktobra.

Na KallxoPernime pozvani su kandidati za gradonačelnika Prizrena: Afrim Tejeci iz AKR -a; Anton Quni iz LDK; Milazim Lushaj, nezavisni kandidat; Mytaher Haskuka iz LVV -a; Shaqir Totaj iz PDK i Zafir Berisha iz Socijaldemokratske inicijative, Nasuprot kandidatima za gradonačelnika biće sedam kandidata za odbornike u Skupštini opštine Prizren: Aferdita Morina iz LDK; Aferdita Spahiu iz AKR -a; Dafina Bllaca iz PDK; Lirije Bytyqi iz Socijaldemokratske inicijative; Mimoza Bushrani iz LVV -a; Nadhjesa Bresa sa GUXO liste i Shqipe Kastrati iz AAK -a.