Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Kamberi: Sigurimi i zërit përfaqësues parlamentar bëhet kuptimplotë kur të fitojmë betejën e përbashkët

Deputeti i vetëm shqiptar në Parlamentin e Serbisë, Shaip Kamberi, ka thënë se presin rezultat të kënaqshëm në zgjedhjet e 17 dhjetorit.

Kamberi potencoi se sigurimi i zërit përfaqësues parlamentar bëhet kuptimplotë kur të fitojnë betejën e përbashkët për sigurimin e stabilitetit politik në komunën e Preshevës

“Me strukturat e PVD në Preshevë për të dakorduar hapat drejt mobilizimit të fundit dhe arritjes së rezultatit të kënaqshëm në zgjedhjet e 17 dhjetorit.

“Sigurimi i zërit përfaqësues parlamentar bëhet kuptimplotë kur të fitojmë betejën e përbashkët për sigurimin e stabilitetit politik në komunën e Preshevës”.

“Sot deputeti, nesër komuna. Me partnerët bashkë. 13”.

Go to TOP