Jeta në fshatrat propagandistike të Koresë së Veriut

Këto fotografi janë imazhet e një kombi të izoluar në Korenë e Veriut, të marra matanë kufirit.

Njerëz që shihen të angazhuar për ngritjen e një gardhi ushtarak apo duke punuar në fusha orizi. Fotografitë janë bërë gjatë një turneu mediatik nga Koreja e Jugut dhe Kina. /rel/

Njerëzit e Koresë së Veriut duke punuar në një gardh ushtarak pranë pikës së tyre të rojës në kufirin mes dy Koreve. Fotografia është marrë nga kuverta e vëzhgimit pranë zonës së çmilitarizuar që ndan dy Koretë në Paju, Koreja e Jugut, 4 qershor 2024
Njerëzit e Koresë së Veriut duke punuar në një gardh ushtarak pranë pikës së tyre të rojës në kufirin mes dy Koreve. Fotografia është marrë nga kuverta e vëzhgimit pranë zonës së çmilitarizuar që ndan dy Koretë në Paju, Koreja e Jugut, 4 qershor 2024
Burrat në një fushë në Sinuiju të Koresë së Veriut shihen nga Dandongu, provinca Liaoning, Kinë më 20 prill 2021. 
Burrat në një fushë në Sinuiju të Koresë së Veriut shihen nga Dandongu, provinca Liaoning, Kinë më 20 prill 2021. 
Fshati propagandistik i Koresë së Veriut "Gijungdong" shihet nga një pikë vëzhgimi e Koresë së Jugut brenda JSA-së gjatë një turneu mediatik në Zonën e Përbashkët të Sigurisë (JSA) në Zonën e Çmilitarizuar (Demilitarized Zone DMZ) në fshatin kufitar të Panmunjomit në Paju, Koreja e Jugut, 03 mars 2023.
Fshati propagandistik i Koresë së Veriut “Gijungdong” shihet nga një pikë vëzhgimi e Koresë së Jugut brenda JSA-së gjatë një turneu mediatik në Zonën e Përbashkët të Sigurisë (JSA) në Zonën e Çmilitarizuar (Demilitarized Zone DMZ) në fshatin kufitar të Panmunjomit në Paju, Koreja e Jugut, 03 mars 2023.
Njerëzit e Koresë së Veriut duke punuar në një fushë të mbjellë me oriz në fshatin propagandistik të Koresë së Veriut, Kaepoong. Fotografia është marrë nga Platforma e Vëzhgimit të Përbashkët, pranë zonës së çmilitarizuar që ndan dy Koretë në Paju, Koreja e Jugut, 31 maj 2023.
Njerëzit e Koresë së Veriut duke punuar në një fushë të mbjellë me oriz në fshatin propagandistik të Koresë së Veriut, Kaepoong. Fotografia është marrë nga Platforma e Vëzhgimit të Përbashkët, pranë zonës së çmilitarizuar që ndan dy Koretë në Paju, Koreja e Jugut, 31 maj 2023.
Ndërtesat në Sinuiju të Koresë së Veriut me portrete gjigante të liderëve të ndjerë të saj, Kim Il Sung dhe Kim Jong Il, shihen nga Dandongu i Kinës, provinca Liaoning, Kinë më 20 prill 2021. Fotografi e marrë më 20 prill 2021.
Ndërtesat në Sinuiju të Koresë së Veriut me portrete gjigante të liderëve të ndjerë të saj, Kim Il Sung dhe Kim Jong Il, shihen nga Dandongu i Kinës, provinca Liaoning, Kinë më 20 prill 2021. Fotografi e marrë më 20 prill 2021.
Një burrë duke ecur nëpër një fushë në Sinuiju të Koresë së Veriut shihet nga Dandongu, provinca Liaoning në Kinë, 20 prill 2021.
Një burrë duke ecur nëpër një fushë në Sinuiju të Koresë së Veriut shihet nga Dandongu, provinca Liaoning në Kinë, 20 prill 2021.
Një anije lundrimi kineze kalon pranë ndërtesave në Sinuiju të Koresë së Veriut në lumin Yalu, që ndan Korenë e Veriut dhe Kinën, në Dandong, provinca Liaoning, Kinë, 20 prill 2021. 
Një anije lundrimi kineze kalon pranë ndërtesave në Sinuiju të Koresë së Veriut në lumin Yalu, që ndan Korenë e Veriut dhe Kinën, në Dandong, provinca Liaoning, Kinë, 20 prill 2021. 
Verikoreanët duke punuar në një fushë orizi në fshatin Kaepoong, në këtë foto të marrë nga Platforma e Vëzhgimit të Përbashkët, pranë zonës së demilitarizuar që ndan dy Koretë në Paju, Koreja e Jugut, 31 maj 2023.
Verikoreanët duke punuar në një fushë orizi në fshatin Kaepoong, në këtë foto të marrë nga Platforma e Vëzhgimit të Përbashkët, pranë zonës së demilitarizuar që ndan dy Koretë në Paju, Koreja e Jugut, 31 maj 2023.
Kompleksi industrial mes dy Koreve, Kaesong, shihet prapa fshatit propagandistik të Koresë së Veriut, Gijungdong, në këtë foto të marrë pranë fshatit Panmunjom brenda zonës së çmilitarizuar (DMZ) që ndan dy Koretë, Koreja e Jugut, 19 korrik 2022.
Kompleksi industrial mes dy Koreve, Kaesong, shihet prapa fshatit propagandistik të Koresë së Veriut, Gijungdong, në këtë foto të marrë pranë fshatit Panmunjom brenda zonës së çmilitarizuar (DMZ) që ndan dy Koretë, Koreja e Jugut, 19 korrik 2022.
Një tjetër pamje e kompleksit industrial Kaesong. 
Një tjetër pamje e kompleksit industrial Kaesong. 
Verikoreanët duke punuar në fushat e orizit në Kaepoong, të parë nga Koreja e Jugut.
Verikoreanët duke punuar në fushat e orizit në Kaepoong, të parë nga Koreja e Jugut.
Ky imazh tregon njerëzit e Koresë së Veriut duke ngritur një gardh ushtarak pranë pikës së tyre të rojës në kufirin ndërkorean. Foto e bërë  nga kuverta e vëzhgimit pranë zonës së çmilitarizuar që ndan dy Koretë në Paju, Koreja e Jugut, 4 qershor 2024.
Ky imazh tregon njerëzit e Koresë së Veriut duke ngritur një gardh ushtarak pranë pikës së tyre të rojës në kufirin ndërkorean. Foto e bërë  nga kuverta e vëzhgimit pranë zonës së çmilitarizuar që ndan dy Koretë në Paju, Koreja e Jugut, 4 qershor 2024.
Një kullë vëzhgimi e rojave të Koresë së Veriut shihet në fshatin propagandistik Gijungdong në Korenë e Veriut, nga Koreja e Jugut, më 19 korrik 2022.
Një kullë vëzhgimi e rojave të Koresë së Veriut shihet në fshatin propagandistik Gijungdong në Korenë e Veriut, nga Koreja e Jugut, më 19 korrik 2022.
Go to TOP