Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

“Je perfekte” – Santiana mbështet Albën teksa ajo qan

Alba, e cila ka qenë një figurë simpatike për djemtë e shtëpisë, veçanërisht për Lumin dhe Azemin, ka përjetuar gjithashtu momente të vështira për shkak të tensioneve dhe përplasjeve me të tjerët.

Mesa duket Alba është mërzitur shumë dhe ka filluar të qajë e shtrirë, por, Santiana nuk e la vetëm.

Santiana, që së fundmi ka qenë në qendër të vëmendjes për shkak të afrimitetit të saj me Bucin, nuk e la mikeshën e saj të qëndrojë e vetme në këto momente të vështira.

Foto: Screenshot/YouTube

Ajo ishte aty për të, të ofronte ngushëllim dhe fjalë mbështetëse që i shërbyen Albës të qetësohej.

“Je perfekte. Asnjëra s’është më e mirë se ti këtu, asnjëra, hiç. Je e bukur, je e mençme, je punëtore, krejt i ke.” – u shpreh Santiana.

“Dhe sot, më erdhi inat që nuk isha aty kur debatove, por isha edhe e lodhur për vete. Por, kur të kesh nevojë, aty jam.” – i tha ajo Albës.

Go to TOP