Kosova

Interesant në Fushë Kosovë, ky është rezultati pas 98% të votave të numëruara

Në këtë komunë, sipas rezultateve të tashme pritet të ketë balotazh mes kandidatit të LDK-së, Burim Berisha dhe atij të Vetëvendosjes, Enver Bajçinca.

Ky rezultat mund të vlerësohet si befasues, sepse në të gjitha projeksionet parashihej fitorja pa balotazh e kryetarit aktual të Fushë Kosovës, Burim Berisha.

Më poshtë rezultatet e të gjithë kandidatëve për kryetar të Fushë Kosovës:

Shfaq më shumë
//soaheeme.net/4/3473483