Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Hyseni pret në takim ambasadorin e OSBE-së, flasin për komunitetet jo shumicë

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka pritur të hënën në takim ambasadorin e OSBE-së në Kosovë, Michael Devenport.

Në takim, Hyseni dhe ambasadori Devenport, kanë diskutuar për punën dhe angazhimin si qeverisje lokale.

“Në takimin me ambasadorin e OSBE në Kosovë Michael Devenport diskutuam për punën dhe angazhimin si qeverisje lokale. Puna me komunitetet jo shumicë ishte tema kryesore dhe vizita kishte për qëllim edhe vlerësimin pozitiv për këtë angazhim”, ka thënë kreu i Gjilanit.

Go to TOP