Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Hyri ilegalisht në Kosovë, i gjenden në veturë mallra që vlejnë më shumë se 1 mijë euro

Policia ka ndaluar një shofer të shtunën në Gjilan i cili kishte hyrë ilegalisht në territorin e Kosovës.

Në veturë janë gjetur mallra të ndryshëm që vlejnë rreth 1 mijë e 160 euro, njofton policia.

Me vendim të prokurorit i dyshuari është liruar ndërsa vetura dhe mallrat do të dërgohen në terminal doganor.

Go to TOP