Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Hovenieri viziton Patrikanën Ortodokse Serbe

Ambasadori amerikan në Kosovë, Jeff Hovenier, e ka vizituar sot Patrikanën Ortodokse Serbe në Pejë.

“Gjithmonë kënaqësi që ta vizitoj Pejën. E çmoj mikpritjen e ngrohtë dhe mundësinë që ta vizitoj sërish Patrikanën Ortodokse Serbe, një vend i trashëgimisë së UNESCO-s, dhe të përsiat teksa i shikoj freskat e saj të lavdishme”, ka shkruar Hovenieri nw Twitter.

Go to TOP