Hovenier uron për Pashkë sa më të lumtura

Ambasadori i ShBA-së në Prishtinë, Jeff Hovenier, i ka uruar të gjithë besimtarët katolikë në nder të Pashkëve.

Hovenier i uroi të gjithë ata që festojnë Pashkët në Kosovë dhe në botë.

“Për të gjithë ata që festojnë Pashkët në Kosovë dhe në botë, ju uroj Pashkë sa më të lumtur!”

Go to TOP