Hamasi: Ofensiva në Rafah nuk do të jetë “piknik” për trupat izraelite

Zyrtari i Hamasit, Izzat al Rishq, ka paralajmëruar se çdo operacion ushtarak në Rafah “nuk do të jetë një piknik” për trupat izraelite.

Izzat al Rishq tha se një ofensivë ushtarake në qytet, ku më shumë se një milion njerëz janë strehuar, do të vinte në rrezik çdo negociatë për një marrëveshje armëpushimi, shkruan Sky News.

“Nuk do të jetë një piknik për armikun, Benjamin Netanyahu dhe qeveria e tij mbajnë përgjegjësinë e plotë”, ka thënë al Rishq.

Go to TOP