Hajdari mban sot konferencë për media

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, sot pritet të mbajë konferencë për media.

Aty do të lansohen tri thirrje publike për përkrahjen e ndërmarrjeve mikro, të vogla dhe të mesme për blerjen e makinerive prodhuese dhe përpunuese.

Konferenca pritet të fillojë nga ora 14:00.

Go to TOP