Gjakova Gastronomy Festival, festivali që gjallëron Gjakovën!

Këtë vit për herë të parë në Gjakovë po vjen Festivali i Gastronomisë!

Nga data 18 deri më 21 korrik, Gjakova do të gjallërohet nga aromat dhe shijet e mrekullueshme që do të mbushin qytetin. Ju ftojmë të përjetoni një festival të paharrueshëm ku kuzhina më e mirë vendore dhe ndërkombëtare do të jetë kryefjala e çdo momenti.

Në këtë festival, do të keni mundësinë të shijoni ushqimet më të shijshme dhe të përgatitura me kujdes nga kuzhinierët më të mirë të vendit. Nga ushqimet tradicionale shqiptare deri tek delikatesat ndërkombëtare, çdo kafshatë do të jetë një përvojë unike për ju.

Por, Festivali i Gastronomisë në Gjakovë nuk është vetëm për ushqimin! Ndër të tjera ju pret edhe një program fantastik muzikor që do t’ju shoqërojë gjatë gjithë festivalit. Grupet muzikore lokale dhe artistë të  njohur do të kujdesen për të sjellë atmosferën më të mirë, ndërsa ju shijoni ushqimet tuaja të preferuara. Gjithashtu, aktivitete të ndryshme do të jenë gjithashtu pjesë e festivalit, duke përfshirë lojëra dhe argëtime për të gjithë familjen.

Gjakova Gastronomy Festival organizohet në partneritet me Komunën e Gjakovës, e cila ka dhënë mbështetje të madhe për realizimin e kësaj ngjarje të veçantë. Falë bashkëpunimit të ngushtë me komunën, ne kemi mundur të sjellim një program të pasur dhe të larmishëm për të gjithë vizitorët.

Mos e humbisni këtë ngjarje fantastike! Bashkohuni me ne për një festë kulinare që do të mbetet në kujtimet tuaja përgjithmonë! Ejani të shijojmë ushqime të mrekullueshme dhe të përjetojmë një atmosferë të paharrueshme.

Gjakova Gastronomy Festival, nga 18-21 korrik – një ngjarje që nuk duhet humbur! Shihemi atje! /Kosova.info/

Go to TOP