SPORT

Fortesa Orana, medaliste në Kampionatin Ballkanit

Karateistja jonë, Fortesa Orana, ka fituar medaljen e bronztë në Kampionatin Ballkanik, që po mbahet në Poreç të Kroacisë.

Orana shënoi tri fitore në kategorinë e saj +68 kilogramë.

Në luftën për të bronztën mundi Simona Simovska të Maqedonisë së Veriut.

Kosova po përfaqësohet në Kampionatin Ballkanik me 11 garues.

Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

https://www.facebook.com/kosovoolympiccommittee/photos/a.490666694338708/6273942162677770/

Shfaq më shumë
//dooloust.net/4/3473483