Fjalosen mes vete dy vajza në Skenderaj, njëra arrestohet, tjera dërgohet në strehimore

Dy vajza janë fjalosur mes vete në Skenderaj, ku njëra prej tyre është arrestuar.

Ndërkaq, policia ka bërë të ditur se vajza tjetër është dërguar në strehimore.

“Ankuesja femër kosovare ka raportuar se pas një mosmarrëveshje janë fjalosur me të dyshuarën femër kosovare. E dyshuara është arrestuar dhe pas intervistimit me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt, ndërsa viktima është dërguar në strehimore”, thuhet tutje në raport.

Go to TOP