Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Fjalëkalimi qesharak i sistemit më të sigurt kibernetik në Shqipëri, flet eksperti i IT-së

Eksperti i IT-së, Gent Progni ishte i ftuar sot në emisionin “Kafe Shqeto” në SYRI TV ku tregoi detaje të guximshme nga skemat e mashtrimit të Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit (AKSHI).

Ai ka zbuluar se, fjalëkalimi “$$KthesaKamzës2018$$” është publik edhe sot, pavarësisht hakerimeve e patronazhimeve.

Sakaq dje ai prezantoi platformën e tij më të re “rizgjimkombëtar.org” dhe ka bërë denoncime të guximshme ndaj Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit, i cili menaxhon e-Albania, platformën dixhitale e cila u vu në qendër të skandalit të grabitjes së të dhënave të shqiptarëve nga hakerat iranianë dhe të gjitha dokumentet personale të çdo qytetari shqiptar.

Progni paraqiti, siç paralajmëroi, “fakte tronditëse për AKSHI-n, drejtuesen Mirlinda Karçanaj, Ermal Beqirajn, “Soft&Solution”, “Fastech”, Arlinda Mekon, “Bicontal shpk”, “Mega Distribution dev.al, Gerond Meçen e shumë e shumë të tjera.

Go to TOP