Fishekzjarrët e 4 Korrikut rikthehen në qytetet amerikane

Miliona amerikanë kanë festuar të hënën e 4 korrikut Ditën e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara – për herë të parë që prej shpërthimit të pandemisë së koronavirusit.

Me shfaqje fishekzjarrësh, me parada dhe me grumbullime familjare, në shumë qytete, përfshirë Uashingtonin dhe Nju-Jorkun, u shënua përvjetori i 246-të i pavarësisë së SHBA-së.


Fishekzjarrë shumëngjyrësh mbi qiellin e Uashingtonit, me rastin e Ditës së Pavarësisë së SHBA-së.
1Fishekzjarrë shumëngjyrësh mbi qiellin e Uashingtonit, me rastin e Ditës së Pavarësisë së SHBA-së.
Spektatorët duke shikuar fishekzjarrët mbi qiellin e Menhetënit, gjatë festimit të Ditës së Pavarësisë së SHBA-së, në Nju-Jork.
2Spektatorët duke shikuar fishekzjarrët mbi qiellin e Menhetënit, gjatë festimit të Ditës së Pavarësisë së SHBA-së, në Nju-Jork.
Njerëzit duke shikuar fishekzjarrët e lëshuar nga kompania Macy's, në Nju-Jork.
3Njerëzit duke shikuar fishekzjarrët e lëshuar nga kompania Macy’s, në Nju-Jork.
Një vajzë e veshur me një fustan me flamurin amerikan, duke marrë pjesë në festimet për Ditën e Pavarësisë, në Virxhinia.
4Një vajzë e veshur me një fustan me flamurin amerikan, duke marrë pjesë në festimet për Ditën e Pavarësisë, në Virxhinia.
Një pjesëmarrëse me yje me ngjyrat e flamurit amerikan në kokë, duke shikuar një shfaqje fishekzjarrës, në Nju-Jork.
5Një pjesëmarrëse me yje me ngjyrat e flamurit amerikan në kokë, duke shikuar një shfaqje fishekzjarrës, në Nju-Jork.
Dy persona duke u përqafuar, teksa shikonin fishekzjarrët për Ditën e Pavarësisë, në Nju-Jork.
6Dy persona duke u përqafuar, teksa shikonin fishekzjarrët për Ditën e Pavarësisë, në Nju-Jork.
Shfaqja e fishekzjarrëve, e organizuar nga Macy's, për Ditën e Pavarësisë, në Nju-Jork.
7Shfaqja e fishekzjarrëve, e organizuar nga Macy’s, për Ditën e Pavarësisë, në Nju-Jork.
Njerëz të mbledhur për të festuar Ditën e Pavarësisë së SHBA-së, në Uashington.
8Njerëz të mbledhur për të festuar Ditën e Pavarësisë së SHBA-së, në Uashington.
Fishekzjarrët në Uashington.
9Fishekzjarrët në Uashington.
Qielli u ndriçua nga fishekzjarrët edhe në Nju-Jork.
10Qielli u ndriçua nga fishekzjarrët edhe në Nju-Jork.
Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden, dhe familja e tij, duke shikuar gjatë festimeve për Ditën e Pavarësisë, në Shtëpinë e Bardhë, në Uashington.
11Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden, dhe familja e tij, duke shikuar gjatë festimeve për Ditën e Pavarësisë, në Shtëpinë e Bardhë, në Uashington.
Flamuj amerikanë duke valuar teksa në prapavijë shpërthenin fishekzjarrë në qiell, me rastin e Ditës së Pavarësisë së SHBA-së, në Uashington.
12Flamuj amerikanë duke valuar teksa në prapavijë shpërthenin fishekzjarrë në qiell, me rastin e Ditës së Pavarësisë së SHBA-së, në Uashington.
Presidenti amerikan, Joe Biden, dhe Zonja e Parë, Jill Biden, duke dëgjuar, teksa kitaristi Andy Grammer luante gjatë festimeve për Ditën e Pavarësisë, në Shtëpinë e Bardhë, në Uashington.
13Presidenti amerikan, Joe Biden, dhe Zonja e Parë, Jill Biden, duke dëgjuar, teksa kitaristi Andy Grammer luante gjatë festimeve për Ditën e Pavarësisë, në Shtëpinë e Bardhë, në Uashington.
Fishekzjarrët mbi qiellin e Menhetënit, gjatë festimit të 4 Korrikut, në Nju-Jork,.
14Fishekzjarrët mbi qiellin e Menhetënit, gjatë festimit të 4 Korrikut, në Nju-Jork,.
Menhetëni i ndriçuar nga fishekzjarrët shumëngjyrësh për Ditën e Pavarësisë.
15Menhetëni i ndriçuar nga fishekzjarrët shumëngjyrësh për Ditën e Pavarësisë.
Njerëzit duke shikuar fishekzjarrët në Uashington.
16Njerëzit duke shikuar fishekzjarrët në Uashington.
Një fëmijë duke valëvitur një flamur të Shteteve të Bashkuara, teksa shikonte një performancë gjatë festimit të Ditës së Pavarësisë në rezidencën e George Washingtonit, në Virxhinia.
17Një fëmijë duke valëvitur një flamur të Shteteve të Bashkuara, teksa shikonte një performancë gjatë festimit të Ditës së Pavarësisë në rezidencën e George Washingtonit, në Virxhinia.
Dy persona duke vallëzuar gjatë festimeve për Ditën e Pavarësisë, në Koni Ajllënd, Nju-Jork.
18Dy persona duke vallëzuar gjatë festimeve për Ditën e Pavarësisë, në Koni Ajllënd, Nju-Jork.
Fishekzjarrët duke ndriçuar qiellin, pranë ndërtesës së Kongresit amerikan dhe Monumentit të Uashingtonit.
19Fishekzjarrët duke ndriçuar qiellin, pranë ndërtesës së Kongresit amerikan dhe Monumentit të Uashingtonit.
Një grua me buzët e lyera sipas flamurit amerikan, duke marrë pjesë në festimet për 4 Korrikun, në Koni Ajllënd, Nju-Jork.
20Një grua me buzët e lyera sipas flamurit amerikan, duke marrë pjesë në festimet për 4 Korrikun, në Koni Ajllënd, Nju-Jork.
Go to TOP