Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Eminem refuzoi një ofertë marramendëse nga Katari për të kënduar në Kupën e Botës 

Eminem nuk ishte i vetmi që refuzoi për të kënduar në Kupën e Botës, por shuma që iu afrua atij është marramendëse.

Ai hodhi poshtë një ofertë prej 9 milionë dollarësh nga Katari për të performuar së bashku me “Fifty Cent”.

Organizatorët shpresonin se ata do të jepnin një perfomancë legjendare si ajo e Super Bowl shkurtin e kaluar.

Ky vendim u bë i ditur nga “Fifty Cent” në një intervistë.

“Për shkak të Super Bowl, unë u ftova në Kupën e Botës me një buxhet prej 9 milionë dollarësh. Do të merrja një milion dhe më pas tetë milionët e tjerë do të ishin për të (Eminem) ”, tha “Fifty Cent” për “Big Boy’s Neighborhood”.

Go to TOP