Edhe një femër tjetër raportohet të jetë ngacmuar nga një person i dyshimtë në Gjakovë

Viktima femër ka raportuar se është ngacmuar nga një person i dyshimtë.

I dyshuari me këtë rast është arrestuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Rasti është iniciuar si “Ngacmim” dhe ka ndodhur në Gjakovë.

Duhet përkujtuar që në 24 orëshin e fundit ka patur raportime të shumta lidhur me ngacmime dhe sulmet në drejtim të femra, në mesin e tyre shumë të mitura.

Go to TOP