Edhe Fatmir Limaj mban sot konferencë për medie, paraqet disa aderime

Kryetari i Nismën Socialdemokrate, Fatmir Limaj do të mbajë sot konferencë për medie.

Limaj përmes kësaj konference do t’i paraqes disa aderime.

Konferenca fillon nga ora 13:00 dhe mbahet në Selinë e Nismës në Pejton.

Go to TOP