SPORT

Dani Olmo, objektivi i vështirë i Barcelonës për janarin

Dani Olmo (23 vjeç) është ende lart në listën e Barçës . Në fakt, nëse do të mundej, klubi i Barçës do të përpiqej të arrinte përfshirjen e tij në tregun e dimrit. Siç zbuloi MD, në ditët e fundit të dritares së transferimit të verës, klubi i Barçës u përpoq të merrte huazimin e tij me një mundësi blerjeje të detyrueshme për sezonin e ardhshëm, por Red Bull Leipzig , klubi i tij, nuk e pranoi. Interesi i Barçës mbetet i paprekur dhe për këtë arsye që prej asaj kohe nuk ka humbur kontaktet me lojtarin.

Klubi dëshiron për janar dhe do të përpiqet të marrë përsipër shërbimet e tij, por e di se ajo është shumë e vështirë sot. Leipzig do të mbajë gjallë shpresat për vazhdimin në Ligën e Kampionëve.

Në verë, klubi i Leipzigut i tha ‘jo’ një oferte që midis fikse dhe variabël mund të kishte arritur në 75 milionë. Në janar mund të këmbehej nëse një klub paguante 60 milionë, diçka që nuk hyn në planet e Barçës . Leipzig paguar 25 milionë fikse mbi 15 variablave në janar 2020 dhe nuk e kanë amortizuar ende. Ata duan të rikuperojnë pothuajse të gjithë investimin. Nga ana e tij, Olmo po bën mirë në klubin e tij aktual, megjithëse do të donte të kthehej te Barça .

Shfaq më shumë
//oackoubs.com/4/3473483