Christopher Doran dhe Linda Zeqiri fitues të TOP turneut të seniorëve për vitin 2021

Në sallën e pingpongut në Pallatin e Rinisë në Prishtinë u organizua turneu më i fortë i vitit, respektivisht TOP 12 për senior dhe TOP 8 për seniore.

Në kategorinë e meshkujve garat u zhvilluan për dy ditë, 7 xhiro dje dhe 4 xhirot e mbetura sot, ku kampion pa asnjë humbje doli anglezi Christopher Doran, duke fituar kështu titullin e 6-të me radhë të seniorëve e kështu dëshmoi se është më i miri.

I dyti me vetëm një humbje doli Kreshnik Mahmuti, ndërsa i treti Fatih Karabaxhaku.

Në kategorinë e femrave Linda Zeqiri mbrojti titullin nga viti i kaluar me vetëm një humbje nga Alma Mehmeti, e dyta doli Lene Osmani e cila po ashtu me vetëm 1 humbje, ndërsa e treta doli Shega Hashani.

Rezultatet komplet për të dy kategoritë.

PLojtariKlubiSetatFHPike
1Christopher David DoranKpp Priping3313211022
2Kreshnik MahmutiKpp Lidhja e Prizrenit3042610121
3Fatih KarabaxhakuKpp Lidhja e Prizrenit277209220
4Dardan ImamiKpp Liria2611158319
5Eroll BoshnjakuKpp Liria221847418
6Milot MakolliKpp Matkos pharm Dardania201916517
7Blend HajdariKpp Lidhja e Prizrenit1624-84715
8Ylli MalokuKpp Gani Maloku1423-94715
9Feim RamaKpp Sharri1123-123814
10Orhan  KurteshiKpp Prishtina Meshkujt1228-162812
11Ercan KarabacakKpp KVPP Prizreni1032-2211012
12Veton GotaKpp KVPP Prizreni431-27168
PLojtariKlubiSetatFHPike
1Linda ZeqiriKpp Drita Femrat198116113
2Lenë OsmaniKpp Matkos pharm Dardania F186126113
3Shega HashaniKpp Ahmet Hoxha Femrat17895212
4Alma MehmetiKpp Drita Femrat197125212
5Leoresa ImeriKpp Vushtrria Femrat141403410
6Jerina RexhepiKpp Ahmet Hoxha Femrat718-11259
7Taibe RuliKpp Lidhja e Prizrenit Femrat820-12168
8Alma HoxhaKpp Ahmet Hoxha Femrat321-18077

Aktivitetet e ardhshme

Me 11 dhe 12 dhjetor është paraparë organizimi i ligës mbarëkombëtare në Ferizaj ne të cilën do të marrin pjesë 16 klube nga Kosova dhe Shqipëria. /Kosova.info/

Go to TOP