Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Çfarë thuhet në veri për pagesën e rrymës?

Kosova dhe Serbia dakorduan hapat për zbatimin e marrëveshjes për energji, që i hap rrugë inkasimit të rrymës në veri të Kosovës.

Banorët atje thonë se ka ardhur koha që ta paguajnë energjinë e shpenzuar.

Ata thonë se duhet gjetur mënyra se si do të bëhet pagesa e faturave, por kërkojnë të mos ketë reduktime.

Go to TOP