Kosova

Caktohet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Gjyqtari i procedurës paraprake ka thirrur Konferencën e radhës për ecurinë e çështjes në çështjen gjyqësore kundër Thaçit, Veselit, Selimit dhe Krasniqit, do të mbahet të mërkurën, më 15 dhjetor.

Kjo seancë pritet që të fillojë nga ora 14:30.

Gjatë seancës dëgjimore, gjyqtari i procedurës paraprake do t’u kërkojë palëve përditësime, nëse ka, mbi çështjet e pazgjidhura nga Konferenca e Tetë e Statusit, dhe ajo me shkrim dhe me gojë parashtresat që kanë bërë për të.

Gjyqtari i procedurës paraprake do të kërkojë përditësime nga Zyra e Prokurorit të Specializuar, mbrojtja dhe çështje në lidhje me pandeminë COVID19.

Shfaq më shumë
Back to top button
escort mersin - izmir escort