Boshnjakja fiton “Nobelin e gjelbër”

Aktivistja mjedisore Maida Bilal, e cila ka kaluar mbi 500 ditë në mbrojtje të një vendi ku është planifikuar të ndërtohet një hidrocentral në Lumin e Krushçicës, në Bosnje dhe Hercegovinë, është shpallur fituesja evropiane e Çmimit Goldman për Mjedisin për vitin 2021.

Go to TOP