KULTURË

Besmir Shishko fiton çmimin kryesor në edicionin e 32-të “Zambakut të Prizrenit

Vokali i Besmir Shishko do t’i pushtoj sërish zemrat e prizrenasve me këngën konkurrente “Më nuk je”, me muzikë dhe orkestrim nga Artan Elshani, teksti Besmir Shishko.

Edicionin e kaluar ai doli fitues i çmimit të publikut me këngën “Më i bukri vend”, raporton Rtv Besa.