Baballarët më të shpejt në ndërrimin e pampersit

Për tri orë rresht të dielën pasdite është shënuar “Dita e Baballarëve”, festival ky që përfshin gara, muzikë, ekspozitë, kuiz, art, kulturë dhe aktivitete të tjera atraktive.

Në këtë aktivitet morën pjesë shumë prindër dhe fëmijë të cilët u argëtuan duke lozur lojëra të shumta në kuadër të kësaj dite, njofton Klan Kosova.

Bëhet e ditur që ky festival të vazhdoj me aktivitete të shumta me qëllim të argëtimit për nder të Ditës së Baballarëve.

Ndërsa u kërkua përfshirje më e madhe e tyre në rritjen e fëmijës.

Go to TOP