Babai raporton të zhdukur vajzën e mitur në Drenas

Një vajzë e mitur është raportuar e zhdukur në Korroticë të Epërme të Drenasit.

Rastin në polici e ka lajmëruar babai i viktimës i cili ka thënë se ajo është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e saj.

Rasti është nën hetime.

Go to TOP