Kosova.info

Arrestohet një 25 vjeçar në Ferizaj, ishte në kërkim nga policia

Policia në rajonin e Ferizajt  sot në orët e hershme të mëngjesit në rrugën ‘’12 Qershori’’ kanë ndaluar një automjet të udhëtarëve me targa vendore dhe gjatë kontrollimit të automjetit dhe verifikimit të personave, është ndalur një person me inicialet G.H (M/K), 25 vjeçar, i cili ishte në kërkim.

“Ai ishte i kërkuar në bazë të urdhëresës së Gjykatës Themelore në Ferizaj , për veprën penale ‘’Sulmi’’, me dënim burgimi prej dhjetë (10)  ditëve, i cili më pas është shoqëruar në stacionin policor në Ferizaj dhe pas kompletimit të dokumentacionit është dërguar në vuajtje të dënimit”, thuhet në njoftim.

Policia Rajonale e Ferizajt , do të vazhdojë me realizimin e urdhëresave të gjykatës ndaj personave që ende nuk iu kanë përgjigjur thirrjes së gjykatës.

escort mersin - izmir escort