Ardi dhe Donjeta bashkojnë forcat, së shpejti me projekt të ri muzikor

Këngëtari Ardi Gashi, dhe Donjeta Morina kanë bashkuar forcat.

Kjo për faktin që do të na sjellin një hit veror shumë shpejt.

“Për Dashni” do të titullohet projekti i ri muzikor i dyshes.

Go to TOP