Ambasadori hungarez në Kosovë e paraqet programin e Presidencës hungareze të Këshillit të BE-së

Shefi i Zyrës së BE-së në Kosovë, Tomas Szunyog, ka thënë se ambasadori i Hungarisë, Bela Bozsik, e ka prezantuar sot planprogramin e Presidencës hungareze të Këshillit të BE-së.

Plani në fjalë përfshin një mori pikash për Ballkanin Perëndimor duke filluar nga zgjerimi, siguria dhe stabiliteti.

“Ambasadorja e Hungarisë Béla Bozsik prezantoi sot programin e Presidencës hungareze të Këshillit të BE-së, e cila zgjat deri në dhjetor 2024, para përfaqësuesve të shteteve anëtare në Kosovë”, ka thënë Szunyog.

Go to TOP