51 aksidente brenda 24 orëve

24 aksidente me të lënduar, dhe 27 të tjera me dëme materiale janë raportuar brenda 24 orëve në vend.

Gjatë kësaj periudhe janë shqiptuar 1 mijë e 718 gjoba trafiku, bën të ditur raporti i policisë.

Go to TOP