26 vjetori i Epopesë së UÇK’së, Ilir Shaqiri këndon në Kuvend këngën “Sërish vjen marsi”

Këngëtari Ilir Shaqiri ka kënduar këngën “Sërish vjen marsi”, në seancën solemne të Kuvendit të Kosovës për shënimin e 26 vjetorit të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Paraprakisht, u intonuan himi shtetëror dhe kombëtar.

Në seancën solemne prezentë janë Rifat Jashari, presidentja Vjosa Osmani, ish-presidenti Fatmir Sejdiu, ambasadorë e të tjerë.

Go to TOP