Vendet që do mbesin sot pa rrymë

KEDS ka njoftuar se në disa vendbanime do të ketë sot ndërprerje të energjisë elektrike.

Arsye për këto ndërprerje janë punimet për siguri të sistemit.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit:

15.10.2021

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

LP 10kV Rashinca (kodi: 41046001)  në dy termine nga ora 09:30 deri 10:30 dhe nga ora 11:00 deri 12:00

Vendet: fshatrat: Davidovc, Gjugjaj (Gjurkoc) (një pjesë),  Gjurkoc, Rashincë, Vojnoc dhe një pjesë e rrugës Komandant Kumanova.

Arsyeja: Vendosja e grupeve matëse në TS 10/0.4kV.

2.

Nga NS 220/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

LP 10kV Sllovia (kodi: 41000003)  nga ora 13:00 deri 14:30

Vendet: Fshatrat: D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec,  Sllovi dhe Smallushë.

Arsyeja: Vendosja e grupit matës në TS 10/0.4kV.

Prizreni

1.

Nga NS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

LP 10kV Poslishta (kodi: 30035006)  nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: fshatrat: Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë.

Arsyeja: Vendosja e grupit matës kontrollues.

2.

Nga NS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Mamusha (kodi: 32000006)  nga ora 12:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Leshan, Mamushë (një pjesë), Nepërbisht dhe Tërnje.

Arsyeja: Vendosja e grupit matës kontrollues.

3.

Nga NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Rahoveci (kodi: 30000015)  nga ora 14:30 deri 16:00

Vendet: Rrugët: 13 Liqeni i Hasit, 15 Faik Çabrati (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 462 Qenë Qenaj (një pjesë), Arban (një pjesë), Atmaxhë (një pjesë); fshatrat: Krajk, Landovicë dhe Tupec.

Arsyeja: Vendosja e grupit matës kontrollues.

17.01.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 110/10 kV Prishtina 7  do të ndërprehet:

NS 10/04kV Ulzat 1, Hajvali (kodi: 19000040167) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Shtëpitë nën fshatin Amerikan dhe Pallatin e Drejtësisë në vazhdim të rr. Holger Petersen.

Arsyeja: Ndërprerje e domosdoshme për  shkak sigurisë në sistemin elektro-energjetik. Bartja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër 0.4 kV në rrjetin e ri 0.4 kV.

Vërejtëje:  Në NS 10/0.4 kV Ulzat-1, Hajvali (Kodi: 19000040167) do të shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 kV në të cilën punohet.

17.01.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10(20)kV Mazgit do të ndërprehet:

LP 10kV Plemetini   (kodi: 15019003 ) nga ora 11:00 deri 17:00

Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Milloshevë (një pjesë) Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Pejë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Dukagjini   (kodi: 51000011 ) nga ora 11:00 deri 15:00

Vendet: Pjesë e rrugëve Ismajl Qemajli si dhe Hotel Dukagjini në Sheshin Haxhi Zeka.

Arsyeja: Realizimi i kokave të brendshme kabllore 10(20)kV sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

LP 10kV Kosova Petrolli (kodi: 40041003) nga ora 10:00 deri 10:30

Vendet: Ferizaj: rr.”G.Terbeshi”, Talinovci  i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhagjerëve dhe bizniset private.

Arsyeja: Realizimi i punimeve në nënstacion, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe i projektit të aprovuar.

Punimet në rrjet, linku: https://ëëë.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Go to TOP