SPORT

Lidhja e Prizrenit (M) dhe Ahmet Hoxha (F), kampion të ligës së juniorëve për vitin 2021

Në ShMU “Tefik Qanga” në Ferizaj, u organizuan xhirot e fundit në ligën e juniorëve për vitin 2021 për femra dhe meshkuj.

Tek meshkujt siç është pritur ‘Lidhja e Prizrenit’ dominoj duke realizuar 22 fitore dhe asnjë humbje, e kështu mbrojti titullin e kampionit për herë të 5-të me radhë.

Derbi i javës u zhvillua për vendin e dytë ndërmjet dy klubeve nga Ferizaj, ‘Ahmet Hoxha MK’ dhe ‘Gani Maloku’, që përfundoj me rezultat 3:0 në të mirë të ‘Ahmet Hoxha MK’.

Në ligën e femrave juniorë, që sivjet është organizuar për herë të parë, pjesëmarrëse ishin 6 ekipe, e në ndeshjen e fundi u zhvillua derbi ndërmjet dy ekipeve nga Ferizaj, ‘Ahmet Hoxha’ vs ‘Ahmet Hoxha MK’.

‘Ahmet Hoxha’ fitoi në saj të fitores 3:1, që ishte fitorja 10 nga 10-të lojë, duke fituar kështu titullin kampion të ligës së junioreve për vitin 2021

Rezultatet dhe Tabelat

LIGA E JUNIORËVE – MESHKUJ 2021
Xhirovendasmysafir  
21121Kpp Lidhja e PrizrenitKpp Vushtrria30
122Kpp SharriKpp SHPP Ahmet Hoxha30r.z
123Kpp Hasan PrishtinaKpp Shkolla Prizreni32
124Kpp PripingKpp Ahmet Hoxha MK03
125Kpp MaestroKpp KVPP Prizreni13
126Kpp Gani MalokuKpp Istogu30
22127Kpp SHPP Ahmet HoxhaKpp Lidhja e Prizrenit03
128Kpp VushtrriaKpp Shkolla Prizreni31r.z
129Kpp PripingKpp Sharri03
130Kpp KVPP PrizreniKpp Hasan Prishtina13
131Kpp Gani MalokuKpp Ahmet Hoxha MK03
132Kpp IstoguKpp Maestro32
LIGA E JUNIORËVE – MESHKUJ 2021
KlubiLFHPikëMINUS
1Kpp Lidhja e Prizrenit2222066:544
2Kpp Ahmet Hoxha MK2219361:1641
3Kpp Gani Maloku2218457:2240
4Kpp Vushtrria2215751:3037
5Kpp Sharri2213947:3535
6Kpp Hasan Prishtina22121042:4534
7Kpp SHPP Ahmet Hoxha22111144:46312
8Kpp Istogu2271524:5129
9Kpp Shkolla Prizreni2261631:5128
10Kpp KVPP Prizreni2251723:5727
11Kpp Maestro2231922:5925
12Kpp Priping2212114:65203
LIGA E JUNIOREVE – FEMRA 2021
Xhirovendasmysafir  
925Gani MalokuAhmet Hoxha Femrat13
26IstoguAhmet Hoxha MK03
27Peja femratKVPP Prizreni30r.z
1028Ahmet Hoxha MKAhmet Hoxha Femrat13
29Peja femratGani Maloku23
30KVPP PrizreniIstogu03r.z
LIGA E JUNIOREVE – FEMRA 2021
KlubiLFHPikëMINUS
1Ahmet Hoxha Femrat1010030:420
2Ahmet Hoxha MK108226:618
3Gani Maloku106420:1616
4Peja femrat103712:2113
5Istogu10194:2792

Shfaq më shumë