Rajoni

Dimovski: Dorëheqja e Zaevit mund të ndalet

Dorëheqja e Zaevit mund të ndalet. E them atë që Grubi dhe Osmani e kanë përsëritur disa herë ditëve të fundit, se nuk pajtohen me dorëheqjen, thotë ish-deputeti dhe deputeti i OBRM-PDUKM-së, Ilija Dimovski. 

Sipas tij, deri më tani gjithçka që Grubi ka thënë për Zaevin ka rezultuar e vërtetë. 

“Kemi kaluar një muaj e më shumë që nga zgjedhjet lokale, në të cilat nuk kemi efektin e pushtetit politik të pushtetit qendror. Ky formim i qeverisë do të zgjasë më shumë se një muaj. LSDM-së i duhet shumë kohë që të rregullojë marrëdhëniet e saj brenda partisë dhe nevojën për pazare me Alternativën. Kjo do t’i kushtojë shtetit 4 muaj”, tha Dimovski për “Samo Vistina”. 

Shfaq më shumë