Aktorja e njohur turke poston fotografi nga Kosova

Një prej aktoreve më të njohura turke ndodhet në Kosovë. Bëhet fjalë për aktoren Burcu Biricik, e cila ka luajtur në shumë seriale që janë transmetuar në vend,

Arsyeja e ardhjes së saj në Kosovë, është Festivali i 12-të të Filmit të Shkurtër i Balkans Beyond Borders (Ballkani Përtej Kufijve), që është një organizatë joqeveritare e përkushtuar për nxitjen e mobilitetit dhe bashkëpunimit të të rinjve në Ballkan, duke përdorur artin e krijimit të filmave të shkurtër dhe fuqinë e imazhit.

Ajo ka ndarë me ndjekësit disa fotografi të realizuara në Prishtinë, ku mund t’i shihni më poshtë:

Go to TOP