Zhduket një vajzë në Ferizaj

Një burrë ka raportuar në polici zhdukjen e vajzës së tij në Ferizaj.

Në raportin e policisë thuhet se vajza është larguar në drejtim të panjohur dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

“Ankuesi mashkull kosovar, ka raportuar se vajza e tij viktima femër kosovare, është larguar në drejtim të panjohur dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj. Rasti nën hetime”, thuhet tutje në raport.

Go to TOP