Zhduket një grua në Gjilan

Një grua është raportuar e zhdukur në Gjilan.

Rastin në polici e ka lajmëruar një grua e cila ka thënë se viktima është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohur për vendndodhjen e saj.

Rasti është duke u hetuar.

Go to TOP